Tänään kävin siis aamulla kävelemässä ja iltapäivän olin töissä. Työpäivä koostui siitä, että lounaan jälkeen pakattiin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin Rapperswilin eläintarhaan. Hintaansa nähden aivan loistava paikka: alle 4-vuotiaat pääsee ilmaiseksi ja aikuiselta maksaa 10 frangia eli aika vähän mun mielestä. Eläimiä oli laidasta laitaan: norsuja, kirahveja, kilejä, kengurun tapaisia pussiloikkijoita, nelisormimangusteja (mun ehdottomia lemppareita:), marsuja, hylkeitä yms.yms. Mikä parasta kaikkia elämiä pääsi tosi lähelle, eikä tarvinnut katsoa pitkän matkan päästä, että mikä otus se milloinkin mahtaa olla missäkin.

Eläintarha- päivä kahden lapsen kanssa kuulostaa hurjalta, mutta itse asiassa meillä oli tosi mukavaa. Aika meni nopeasti ja lapset käyttäytyi hyvin.Poika taas välillä yritti komentaa, mutta pysähtymisellä ja asiallisella keskustelulla pääsee yllättävän pitkälle lasten kanssa.

Me oltiin eläintarhassa 4 tuntia ja koko sen ajan molemmat tsemppas hienosti ja itsekin nautin päivästä. Eiliseen verrattuna tää päivä on menestys ja ikäväkin on jo hallinnassa.

Puoli kuuden aikaan perheen äiti tuli hakemaan meitä ja käytiin ostamassa mulle junalippu. Tän jälkeen mentiin "rantabulevardin" ravintolaan syömään ja joinpa yhden Carlsberginkin, mikä muuten maistui aikamoisen hyvältä:) Kotiin tultiin äsken eli paikallista aikaa puoli kasi. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin:) Ruoasta ja Rapperswilistä lisää erikseen. 

1595220.jpg