Joo eilen tein jotain, mitä teen harvoin, söin Rapperswilissä pizzaa, jossa oli tonnikalaa,kaprista , oliiveja ja liikaa juustoa. Sen kyytipoikana join olusen. Meinasin ottaa kuvan, mutten sit viitsinyt, kun ei niin rasvaisesta pizzasta saa edustavaa kuvaa ei sitten millään.

Paikka, missä söin, oli lähellä rantaa, muttei siitä ollut kuitenkaan rantanäkymää. Se oli just sellainen sopivan syrjäinen ihmiselle, joka  menee ravintolaan syömään yksin:) En tajunnut ruokalistasta kovin montaa sanaa ja ois ehkä vähän tehnyt mieli ottaa jokin yllätysruoka. Päädyin kuitenkin törkyhintaseen pizzaan. Alku oli ihan lupaavaa, mut puolen pizzan jälkeen alkoi tökkiä aika pahasti. Sinnikkäästi ja nälkäsenä vedin rasvaköntsän vatsaani, hörppäsin oluen ja luovuin rahoistani, minkä jälkeen jatkoin matkaa.

Aika pettynyt olin kokemukseen, mut tulipahan syötyä. Taidan jatkossa luottaa niihin salaatteihin kuitenkin, etenkin kun tänään on vatsa ollut kuin pesukone. Hetken jo pelkäsin, et oon tulossa ihan kunnolla kipeeksi, mut kyllä tää on jo helpottanut. Nyt lähden ottaa jotain terveellistä välipalaa ja sit jatkan terveellisempien aiheiden parissa:)