Rakastan haasteita, haaveita ja unelmointia. Haluan asettaa itselleni tavoitteita, saavuttaa ne yksitellen, oppia niistä ja sitten suunnata kohti uusia tavoitteita. Yksi tavoitteeni on pitkään ollut, että asuisin ulkomailla yhtäjaksoisesti useamman kuukauden ajan. Miksi? Koska haluan katsoa maailmaa hieman eri näkökulmasta ja oppia arvostamaan omaa elämääni ja asuinpaikkaani entistä enemmän.

Viihdyn Suomessa ja olen melkoinen kotihiiri. Silti kaukokaipuu on asunut minussakin aina jossain määrin. Viime jouluna pitkähkön suhteen päätyttyä päätin, että on aika käydä katselemassa maailmaa muualla. Vaihtoehtoja oli au pairiksi lähteminen tai vaihto- opiskelu.

Mihin päädyin? Täällä olen Zurich- järven kupeessa pienessä Sveitsiläisessä kylässä, josta näkee kauampana siintävät vuoret ja niiden lumiset huiput. Asun perheessä, joss on kaksi lasta, 2 ja 4 vuotiaat tyttö ja poika.

Blogini tulee siis kertomaan ajastani täällä, kokemuksista, asioista, joita olen oppinut ja ajatuksistani, joita mieleeni täällä herää. Mieleni on avoin, positiivinen ja odottava. Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan:)

Tervetuloa seuraamaan mun täällä oloa sekä tutut että tuntemattomat! Nyt lähden tutustumaan tarkemmin kylään ja palailen illalla paremmalla ajalla!

 

1595249.jpg