Ensimmäinen viikonloppuvapaa alkaa siis huomenna puoliltapäivin. Mulla on melko selkeät suunnitelmat viikonlopulle, jos ilmat vaan ei niitä pilaa.

Torstai: töiden jälkeen pistän lenkkarit jalkaan ja käyn kiusaamassa itseäni mäkijuoksulla. Voi kyllä olla, ettei taas tartte edes juosta, kun hapottaa jo muutenkin. En oo vielä oikein tottunut tähän korkeuteen ja syke nousee kyllä ihan hetkessä. Lenkiltä suihkuun ja sitten Rapperswiliin shoppailemaan. Saa nähdä, mitä tästä reissusta tulee... Pakko saada jotain kesäkuteita, täällä on nimittäin todella lämmin. Loppuillasta ois kai pakko tehdä rästikouluhommat, jottei tartte palauttaa opintotukia...Aika masentavaa.

Perjantai: Herään aikaisin aamulla, pakkaan reppuun kameran, piirustusvälineet, täytetyn patongin tai muuta herkkua, paljon vettä ja energiaa:) Sitten lähden koko päiväksi vuorille. Täältä kävelee sinne noin 1, 5 -2 tuntia, sitten jos kiipeäisi siellä vähän ylemmäksi ja tulisi sitten takaisin. Loppuillan taidan kirjoitella koneella kuulumisia ja ehkä venyttelykin tulee tarpeeseen...

Lauantai: Zurichiin koko päiväksi. Taas voisi vähän shoppailla ja ehkä yrittää myös sosiaalistua. Illalla olisi jonkin sortin suomibailut, jonne meinasin itsekseni uskaltautua ainakin piipahtamaan. Vika juna tulee tänne puol 24.00. Saa nähdä, tuunko sillä vai keksinkö jotain muuta.

Sunnuntai menköön omalla painollaan:)