Heräsin noin kaksi tuntia sitten kurkku kipeän tuntuisena, silmät turvoksissa ja nenä tukossa. Toivon, että tää on flunssaa, sillä toinen vaihtoehto, että tää johtuisi mun huoneen kokolattiamatosta. Ja jos tää johtuu siitä, mä joudun todennäköisesti vaihtamaan ennen pitkää pieneen huoneeseen, joka on keskellä asuntoa. Ei kiva ollenkaan. Täällä nurkassa on sentään vähän rauhaa.

Mutta sovitaan, että tää johtuu mun huoneen alhaisesta lämpötilasta ja menee ohi tän aamupäivän aikana. Flunssaakaan en haluaisi nyt itselleni ottaa. Sen verran höntti ja väsynyt olo on, ettei tee ainakaan ihan vielä mieli lähteä Zurichiin. Taidan heräillä ihan kunnolla ja kaikessa rauhassa ja alkaa sitten pikkuhiljaa suunnitella tätä päivää.

Pakko vielä mainita se, että heti kun on vähänkin kipeä tai väsynyt olo, tulee ikävä kotiin. Kipeänä paras paikka on kuitenkin se oma sänky ja paksu peitto.Ehkä vielä joku ihana, joka tuo kuumaa teetä sänkyyn niin ettei sieltä tartte nousta ollenkaan;) Täällä ei huvittaisi yhtään olla kipeänä...