Kisojen aikaan täällä on jos minkälaista kojua, joista saa perusmättöä sveitsiläisittäin ja toki myös halutessaan eri kulttuureilla höystettynä. Tarjolla on muun muassa, sprezeleitä, hotdogeja, mustekalarenkaita, intialaista, kiinalaista, suklaahedelmiä, hedelmävartaita, lihavartaita, sushia, ranskalaisia ...jne..Mä maistoin lauantai-iltana nälkäisenä hotdogin. Ei sen kummempia selittelyjä varmaan kaipaa. Aika köyhän miehen päivällinen, mut ihan syötävää ja kuitenkin kunnon maalaispatonkiin tehty.Ja koomista oli se, että pätonkiin pistettiin jollain koneella reikä ja nakki tungettiin sitten sinne reikään. Joo, otin kuvan, mutta ei sitä julkisesti voi esille laitta. Se siitä siis. 

Tänään sitten herkuttelin tällaisen.

1627271.jpg

Oliivipurilainen, jonka sisällä itsetehty pihvi, oliivitahnaa, kurkkua, paljon salaattia ja jotain muuta lisähässäkkää. Hinta noin 4 euroa. Törkeen hyvää, mutta aiheutti sen verran pahan olon(hetken ehdin jo kiitellä, et ajoissa tulee eka ruokamyrkyty)et jätän hehkuttamisen tähän. Mutta aion kyllä käydä paikassa, mistä tän hain, toistekin. Löytyy BH:n alakerrasta, hinnat ok ja ruokavalikoimat loistavat. Esim. salaattipöytä houkutteli aika lailla luokseen.

Purilaisen jälkeen uskaltauduin viimein suklaakonditoriaan. Ah,mikä jumalainen paikka. Petollisen täydellinen ja ihana. Kauppa oli täynnä suklaata eri muodoissaan: oli levyjä, konvehteja, eläinhahmoja, karkkeja, jalkapalloja (of course), tikkareita, toisenlaisia levyjä ja mitä nyt ikinä voitkaan kuvitella.

Minä parkkeerasin itseni tiskin luokse, jonka lasin takana oli niitä ihania pieniä söpöläisiä. Valitsin yhden kerrallaan huolella ja tarkan pohdinnan jälkeen. Myyjä opasti aina, et missä on mitäkin ja mitkä on hänen omia suosikkejaan. Ostin viisi konvehtia. Eli hieman eri määrä, mitä tulee laitettua Karkkisilla pussiin:D Mun piti ottaa näistä suloisuuksista kuvia, mutta tapahtui pieni suunnitteluvirhe ja ehdin siis syödä ne ennen kuvien ottoa. Lupaan ensi kerralla yrittää kovemmin.

Näitä konvehteja ei vaan voi kuvailla. Ne pitää maistaa. Niitä jokaista pitää maistaa. Ei näitä kyllä voi verrata mihinkään suklaaseen, mitä Suomessa saa. Eieiei. Nä on ihan oma juttunsa. Päätin, että mun kaikki karkin ja suklaan syönti viikolla loppui tähän. Aina kun käyn Zurichissa vkonloppuna, menen tuohon samaiseen suklaapuotiin ja joka kerta harkiten tarkasti valikoin sen päivän paheeni sieltä tiskin takaa. Ei tästä voi nyt enempää sanoa. Täydellistä.