Eilen potkaistiin pallo kentälle ja siitä se sitten lähti. Kolme seuraavaa viikkoa tulee olemaan yhtä hulinaa tällä suunnalla. Ihmisiä vilisee enemmän kuin härkäjuoksussa ja osalla tuntuu olevan vähemmän järkeä kuin niillä juoksevilla härillä.

Pääasiassa ihmiset kyllä käyttäytyy hyvin, ei voi moittia. Toki roskaa on siellä täällä ja ihmiset on jokseenkin irti, mutta täällä se irtioleminen on erilaista kuin Suomessa. Ehkä jotenkin sivistyneempää, jos totta puhutaan.

Eniwei, eilen menin Zurichiin hyvissä ajoin iltapäivällä.Mä olin piiloutunut kuoritakin ja huivin taakse, sillä ilma oli tosi kylmä ja oltiin suunniteltu, että katsotaan peli illalla ulkona.  Tarkoitus oli ennen peliä nähdä pari muuta au pairia ja mennä jonnekin kahville rupattelemaan.

Zurichissa tavataan usein rautatieasemalla (kun melkein kaikki tulee jostakin junalla)ison kellon alla. Kellolta siirryttiin ihmettelemään aseman aulassa seisovia jättiläismäisiä futispelaajia. Aulaan on tosiaan rakennettu jostain muovista tms. kattoon asti ylettyviä fudispelaajia, jotka siinä ainakin tän kesäkuun tököttää. Mietin vaan, että kuka on moisen idean saanut ja missä mielentilassa:) Ei siinä, pakko myöntää et ne on aika makeen näköisiä

1627258.jpg      

Kahville mentiin starbucksiin, joita on vähän joka nurkalla. Kahvi on täällä muuten hirveen hintasta ainakin Joensuun kuppiloiden hintoihin tottuneelle kahvittelijalle. Halvimmat taitaa olla jotain 5chf. Kahvilassa viereisessä pöydässä istu kaksi nuorta miestä, jotka alkoi juttelemaan niitä näitä ja kysymään menovinkkejä.

Kahvittelun jälkeen lähdettiin etsimään isoa screeniä, jolta peli oli tarkoitus katsoa. Ihmisiä oli joka paikassa ja aivan liikaa. Rannalla menevä katu oli suljettu liikenteeltä ja sille oli pystytetty erilaisia kojuja, joista sai fanitavaraa, ruokaa, juomaa ja rihkamaa. Meininki ennen peliä oli mieletön. Lopulta me päädyttiin kurkkimaan peliä keskikokoiselta screeniltä, koska rantaan olisi joutunut ostamaan liput eikä sinne ois saanut viedä kameroita tai juuri mitään muutakaan. Osa meistä katsoi vaan ekan erän sillä ulkona ei yksinkertaisesti tarennut.

Loppuilta meni palloillessa kansainvälisessä häröporukassa, joka yritti etsiä baaria mihin kaikki pääsisivät sisään. Oli kyllä aivan loistava ilta ja viimeisen junan lähtiessä puoli 12 en ois ollut vielä ihan valmis kotiinpaluuseen. Järjen ääni kuitenkin voitti ja olin tutussa ja jo turvallisessakin paikassa nukkumassa jo ennen kahta. Ensi viikolla lisää fudishulinaa, saa nähdä milloin alkaa tökkimään:)

                1627266.jpg