Eli niin kuin aiemmin mainitsinkin, tässä talossa on sauna. Ja minä pääsen sinne ihan kohta. En oo käynyt saunassa kohta kahteen viikkoon, mik äon aivan liian pitkä aika. Ehdin onneksi käydä pikaisella lenkilläkin aiemmin, niin sauna maistuu entistä paremmalta.

Saunan jälkeen olo on vaan niin mahtava. Puhdistunut, autuas ja raikas. Sit voi mennä tyytyväisenä omaan sänkyyn, katsoa hetken jotain ranskankielistä hömppää ja nukahtaa sikeään uneen. Perfect.

Faktahan on, ettei sauna täällä ole puoliakaan siitä, mitä Suomessa vanhempien luona. Ne jotka tietää, niin ni, ne tietää:) Vanhemmillani on punainen talo ja perunamaa idylli maalla järven rannalla. Sauna on erillisessä ulkorakennuksessa pihan reunalla. Puulämmitteinen tietenkin ja vesi kannetaan järvestä.

Löylyt on taivaalliset ja siitä suoraan uimaan (myönnän, jänistän aika usein). Sit "zip"- ääni siideritölkistä ja kuikan huuton samaan syssyyn järveltä. Voiko olla parempaa?? Taas samat fiilistelyt kuin aiemmin, mutta ei mahda mitään, se vaan on niin täydellsitä.

Mutta joo. Paluu todellisuuteen, taidan kerätä saunakamppeet kasaan ja kipittää alakerran sveitsiläiseen sähkösaunaan ilman järveä (aistittavissa katkeruutta??...). Annan palutetta sitten myöhemmin. Öitä:)