Päivän paras hetki on aamulla. Se on silloin, kun perheen äiti on lähtenyt töihin ja isä nukkuu tai on työreissussa. Lapset tuhisee vielä peiton alla ja mulla on hetki aikaa itselleni.

Ensin kahvinkeitin kuumenemaan ja sitten aamupalan tekoon. Täällä mun aamupala on yleensä hedelmiä, muroja ja törkeän rasvaista maitojuomaa. Aamupalan jälkeen valmistan kahvin huolella(alan oppia!) ja etsin kaapista pienen suklaan(aamullakin..). Sen jälkeen istun tuolille ja hengähdän.

Loistava kahvi ja täydellinen maisema. Ikkunasta näkyy Zurich- järvi ja sen takana siintävät kukkulat. .Rannalla on siellä täällä rakennuksia välillä tiheämmin ja välillä siellä täällä. Se on sellainen maisema, mitä näkee postikorteissa. Ulkoa kuuluu lehmien kellojen kilkatusta ja linnun laulua

Nää pienet hetket on täydellisiä. Kun saa vaan katsella ja miettiä omassa rauhassaan. Aivan loistavaa. Kelpais varmaan sullekin? ;)

(Kaiken tän hehkutuksen jälkeen voin kertoa, ettei näitä hetkiä ole todellakaan joka aamu ja yleensä ne keskeytyy siihen, että pieni yöpuku päällä oleva juuri herännyt pörröpää tulee ja alkaa selittää sitä sun tätä:)