Täällä on satanut koko päivän. Taivas on harmaa ja pilvet laskeutuneet niin, että meidän talo on koko ajan pilvessä:) Tätä sadetta on luvattu jatkuvan ainakin koko viikonlopun eli omat reissusuunnitelmat hieman muuttui. Jos olisi ollut aurinkoista, olis matkakohteena ollut ehkä Montreux ja majoituspaikkana teltta.

Nyt suunnittelin niin, että huomenna hengailisin kotona tai kävisi korkeintaan jossain lähipaikassa, ehkä Wädenswilissä tai Rapperswilissä. Perjantaina ajattelin mennä päiväksi Baseliin ja lauantaina Zurichiin. En ole Zurichiinkaan ehtinyt tutustua vielä kunnolla. Kaiken lisäksi lauantaina alkaa ne paljon puhutut (ja täällä paljon näkyvät) kisat ja ois aika hienoa mennä katsoo eka matsi jonnekin yleiselle paikalle, pubiin tai julkiselle screenille, joita on siellä täällä. Päivällä voisin käydä katsoo Zurichin nähtävyyksiä ja piipahtaa ehkä museossa. Sellaista sivistävää sadepäivän tekemistä:)

Sunnuntain otan rennosti ja valmistaudun tulevaan viikkoon. Sit seuraavalla viikolla mulla on lauantaille junakortti. Eli täällä kylässä myydään noin 5 kpl halpoja junakortteja per päivä. Kortti maksaa 30 chf eli noin kaksikymppiä ja sillä saa matkustaa päivän aikana niin paljon kuin sielu sietää. Tuolloin voisin lähteä käymään eismerkiksi pääkaupungissa Bernissä tai sit esim Luzernissa.

Mulla on noita junakortteja kesäkuulle2, heinäkuulle 3 x 2 ja elokuulle 4. Eli reissusuunnitelmat on jo edenneet vähän suunnitelmia pidemmälle.