Ohje: älä ikinä hehkuta jonkin asian sujumista ja täydellisyyttä. Eilisen aamuhetkien täydellisyyden hehkutuksen seurauksena oli tänään vuorossa yksi kamalimmista herätyksistä ikinä. Kesken sikeiden unien hirveä huuto ja  itku. Kesti hetken, ennen kuin tajusin, että mun ehkä pitäisi reagoida huutoon jotenkin. Vilkaisin kännykän kelloa:06:05.

Lastenhuoneen ovella Minea tuli vastaan :"Anni, Mikael itkee". Ihanko totta, en huomannutkaan... Menin siinä sitten rauhoittelemaan hysteeristä ja kiemurtelevaa Mikaelia. Yritin saada poikaa rauhoittumaan ja sanomaan mikä on hätänä. Kaiken draamailun ja lähestyvän hyperventiloinnin välistä hän sai sanottua surkeana:"Mulla on nuha".

/%&/ETR(?=))/%&&¤#¤%& ?????

Eli syy tähän huutoon oli se, että nenä oli hieman tukossa. Ja pojalla on kuitenkin ollut allergia koko kevään. Piti vähän puraa hammasta ja hengittää syvään, kun tämä vakava syy selvisi. Jestas.Kumpikaan lapsista ei halunnut takaisin nukkumaan (why, oh, whyyyyy???!!!) ja tänään tää nanny on aika pirun piikikäs. Tiedän jo etukäteen, etten jaksa yhtään temppuilua, kiusaamista tai mitään ämpyilyä. Eli tänään tiedossa todennäköisesti ainakin pikkuneidilla monta rauhoittumistuokiota omassa sängyssä, aamun perusteella ei nimittäin oo neidin paras päivä, kuten ei mullakaan.

Väsyttää ja naurattaa:)