Voi äiti! Sinun olisi pitänyt olla täällä zempaloissa mun kanssa. Oli nimittäin sellaista viritystä ja hökötystä ihmisten päällä, että hauskaa olisi riittänyt pitkäksi aikaa! Heliannan kanssa siis suunnattiin Zürichiin Street Paradeen ilman sen kummempia ennakko- odotuksia. Tiedossa oli, että luvassa on trance-musiikkia, mielikuvituksellista pukeutumista ja törkeän paljon ihmisiä. Ihmisiä odotettiin saapuvan noin 600 000- 800 000. Siis lähemmäs miljoona. Voitko kuvitella... Itse en voinut, mutta kun saavuin hb:lle sain jonkinlaisen ensivaikutelman siitä, mitä tuleman mitään.

1826859.jpg

Rautatieasema oli täynnä ihmisiä. Mitä erikoisemman näköisiä ihmisiä. Teemana taisi olla, että näytä mahdollisimman törkeältä ja muista korostaa vartalosi kaikkia epäkohtia :D Teki oikeasti pahaa katsoa, kun hieman liian hyvin syöneet nuoret neidit (ja vanhemmatkin, vanhimmat pukeutuneet joita näimme, olivat arviolta lähempänä 80 ikävuotta!!)olivat ahtautuneet verkkosukkiksiin ja olemattomaan yläosaan ja yrittivöt tsempata itseään pysymään pystyssä hurjien korkojen päällä. Oli hauskaa katseltavaa :) Hyvin yleistä olivat myös housut, jotka jättivät pakaraparin, oli se sitten millainen tahansa, täysin paljaaksi. Lupaan laittaa Heliannan parhaita otoksia tänne myöhemmin, mutta herkempien ei niitä varmaan kannata katsoa.Mekin suunniteltiin aluksi pukeutumista, mutta budjetti ois hädin tuskin riittänyt hiusväriin, joten päätettiin mennä ihan normivaatteissa. Ehkä näin oli ihan hyvä, sillä pelkkä peruukki ois mennyt siellä ihan hukkaan.

1826856.jpg        1826860.jpg

Vaatetuksen lisäksi huomasin heti  hb:lle tullessa myös sen, että tarvitsen jotain rentouttavaa. Hauskaa voi olla ilman alkoholiakin, mutta ajattelin että se vois hieman edes lieventää niitä haavoja, mitä 70 vuotiaan miehen paljaiden roikkuvien pakaroiden näkeminen voi aiheuttaa. Niimpä haimme hieman kuohuvaa ja otimme suunnaksi keskustan puiston. Auringonpaiste, hyvää seuraa, hyvää juomaa ja rento olo: tuntui ihan lomalta. :) Illan vietimme Zurichiä kierrellen ja tarjontaa katsellen :D Niin ja piti sitä vähän musiikkiakin fiilistellä. Itse aloin väsyä jo ysin aikaan, kun takana oli 6 tuntia Zurichiä. Tähän aikaan ihmiset alkoivat olla myös hieman liian sosiaalisella tuulella ja innokkaita uroksia sai väistellä aika lailla. Mutta tulipahan taas nähtyä. Helianna otti kuvia ehkä noin 30 pakaraparista ja taidan laittaa tänne ainakin sen "parhaimman. "Odottakaas vaan...

               1826857.jpg