Huomenta!

Täälläkään ei aina paista aurinko, vaikka ensimmäiset päivät ovatkin olleet tosi lupaavia. Eilen päivällä ollessani ulkona, tuntui ettei henki oikein kulje. Pelkkä ajatus juoksuaskeleesta tuntui ahdistavalta. Hikoilutti jo pelkkä seisominen.

Illalla alkoi taivas sitten tummua ja kun saavuin Schindellegiin hieman ennen yhdeksää, tuuli oli jo melkoinen ja sadepisarat kutitteli naamaa.Ehdin juuri ja juuri pahinta sadetta ja ukkosta piiloon kotiin.

Päivin mukaan ilman vaihtelee täällä tosi paljon ja nopeasti. Tähän vaikuttanee sijainti suuren järven ja vuorten lähellä sekä myös paljon puhuttu ilmastonmuutos.

Lähipäivien sää näyttää kuumalta (esim. ma lähes +30), mutta epävakaalta eli hapotus jatkuu. Tällä hetkellä ei sada ja yritänkin tsampata itseäni juoksulenkille, kunhan aamiainen vatsassa hieman laskee ja saan tankattua vettä vähän lisää. Tällä ilmalla pitää juoda aivan mielettömiä määriä nestettä. Heräsin yöllä taas janoon, kun en illalla muistanut juoda pizzan, oluen ja breezerin jälkeen sitä oikeaa janojuomaa.