Huh. olen juossut koko vkonlopun pää kolmantena jalkana ja blogin päivittäminenkin on jäänyt. Nyt uni painaa jo silmiä, joten tähän väliin nopea katsaus vkonlopun tapahtumiin ja sitten nukkumaan. Satuilen sitten myöhemmin lisää, samoin kuvia tulee myöhemmin.

Perjantain vietin aamusta iltaan Hennan mukavassa seurassa Luganossa. Lähdimme aamulla anivarhain, heti seiskan jälkeen ja kotona olin kahdentoista aikaan. Päivä koostui puistoilusta, käppäilystä upeassa Luganossa, ihmettelystä, syömisestä, juomisesta, valokuvauksesta ja väsyneestä ja päättömästä hihittelystä. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka Sveitsin ja Italian rajalla, ihan kuin olisi uuteen maahan mennyt, kun tunnelma oli niin kovin erilainen kuin täällä pohjoisemmassa. Ilmakin oli upea: aurinkoa ja noin 30 astetta lämmintä.

Lauantaina vietettiin Hennan läksiäisiä Zurichissa puistossa järven rannalla. Mansikoiden, korvapuustien, mansikkakakun, suklaan ja muiden herkkujen syömistä, mukavaa yhdessäoloa, kansainvälistä tunnelmaa(suomi/ruotsi/saksa) ja hauskoja hetkiä. Henna keräsi puistossa paljon haleja ja taas ilma suosi meitä koko päivän ja illan.Aamun vietin Schindellegin lähistössä vaellellen, tähän upposi taas reilu kaksi tuntia ja uusia upeita maisemiakin löysin.

Tänään +35 ja Zurichissa rannalla. Törkeä määrä auronkovoidetta hyvällä suojakertoimella ei estä palamista jos on auringossa neljä tuntia eikä iho ole siihen tottunut. Suomeksi sanottuna me kaikki kolme valkonaamaa paloimme, kuka mistäkin ja mitenkin. Oma saldoni on seuraava: vasen sääri, molemmat etureidet, kämmenen kokoinen läikkä pakarassa(??), vasen olkapää ja pieni läikkä masussa. Eli olen tyylikkään läikikäs. Punavalkoinen pantteri suorastaan, hieno homma.

Lisää tapahtumista myöhemmin, nyt meen unille. Viim eyönä näin unta, että olin vankilassa hengailemassa ja vangit pääsivät häkeistään vapaiksi ja muuta hurjaa. Katsotaan, mihin seuraavana yönä matkustan. Hyvää yötä ja toivotaan että tää ihon punoituskin oli vaan unta ja huomenna oon täydellisen ruskea.Niin varmaan.