Vasta parin viime päivän aikana olen tajunnut, miten paljon enemmän näillä leveyksillä ja pituuksilla on tapahtumia kuin siellä jossain, missä joulupukki rankkaa kilttejä lapsia top 10 ja missä  mennään saunaan, jotta tulisi kuuma, jotta voitaisiin mennä kylmään lumihankeen. Eli täällä tapahtuu vaikka mitä.

Pelkästään jo Zurichissa, jonne siis menee reilu puoli tuntia, on seuraavia nimiä; The Kiss, The Police, Madonna, R.E.M., Coldplay, Tina Turner etc. Näiden lisäksi kaiken maailman urheilu- ja kulttuuritapahtumat + sitten ne lukemattomat tapahtumat, mitä muualla Sveitsissä järkätään.

Itse himoitsen Coldplay live- esiintymiseen pääsemistä. En ole nyt oikein perillä, että onko lippuja oikeasti jäljellä niin kuin netti näyttää vai katsonko jotenkin väärin. Tiedä tuosta. Ongelmana on se, että milloin ja millä menisin bändiä katsomaan, niin ettei se häiritse työviikkoa.

Huomenna selvittelen, onko lippuja oikeasti vieläja pääsisinkö jollain ilveellä Lyoniin syyskuun ekana vkonloppuna Coldplayta katsomaan. Sitä en tiedä, mistä rahat revin, mutta jostainhan ne on saatava, jos lipun saisin hommattua. Niin harvoin tulee missään keikoilla käyty, että kyllä sen 150 e tähän juttuun voisi jopa laittaa, vaikka vähän kirpaseekin.

Olisi paaaljon muitakin, mitä haluaisin katsomaan, mutta kun ei oo rahaa niin sitä ei sitten ole. Pitää yrittää selvittää kaikkia halpoja vaihtoehtoja ja tapahtumia ja ängetä itsensä sellaisiin. Pitää kyl yrittää mahdollisimman paljon kokea, näkeä ja katsoa. Näin. Muuta raportoitavaa ei tällä erää:)